Gefrituurde kwarteleitjes met kruidenzout en lookdip

Eieren , Gluten , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook en leg de kwarteleitjes erin. Laat 3 min koken. Giet af en verfris onder koud water. Pel de eitjes.
-
Klop het ei en eiwit los. Haal de gekookte kwarteleitjes door het eimengsel, de bloem en het paneermeel.
-
Frituur de gepaneerde eitjes 2 min in een voorverwarmde friteuse op 180°C. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met wat zwarte peper.
-
Groen kruidenzout:
-
Leg de bieslook, krulpeterselie en dragonblaadjes op een ovenplaat met bakpapier. Droog de kruiden 1 u op 60°C in de oven. Laat afkoelen en mix fijn met 1/2 fleur de sel.
-
Pittig kruidenzout:
-
Meng het paprikapoeder, de pilipili en ras el hanout door 1/2 fleur de sel.
-
Lookdip:
-
Meng de mayonaise met de mosterd, lookpasta en het eigeel. Kruid met cayennepeper.
-
Serveer de gefrituurde kwarteleitjes met de twee soorten kruidenzout en de lookdip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven