Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Salade: spoel de komkommer, verwijder de pitjes en snij de rest in kleine stukjes.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de koriander met steeltjes in stukjes. Snij de kerstomaatjes in kwartjes.
-
Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de groene peper en snipper heel fijn.
-
Hussel de salade door elkaar. Maak aan met olijfolie en citroensap en breng op smaak met peper en zout.
-
Spoel de kikkererwten, laat uitlekken en dep ze goed droog.
-
Verwijder de vliesjes van de kikkererwten.
-
Verwarm de olie in de wok tot 180°C (mag niet roken!). Je kan dit testen door er een kikkererwt in te gooien en die flink gaat knetteren.
-
Voeg de kikkererwten toe en frituur tot ze opgezwollen, knapperig en goudbruin zijn.
-
Schep ze met een schuimspaan uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi met de specerijen en zout. Hussel goed door elkaar.
-
Schep de hete kikkererwten over de salade en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven