Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereid het pannenkoekendeeg volgens het basisrecept, maar laat de suiker weg.
-
Kaassaus: smelt de boter en voeg de bloem toe. Laat kort ‘droog’ koken op een matig vuur (= roux).
-
Giet de koude melk bij de roux en roer constant, zodat je geen klonters krijgt.
-
Snij ondertussen de prei fijn en was goed.
-
Snij ook de ham fijn.
-
Voeg de gesneden prei en ham toe aan de saus en laat kort op een matig vuur, onder voortdurend roeren, garen in de saus.
-
Zet het vuur uit en roer de gemalen kaas door de saus. Kruid met peper en zout.
-
Besmeer een pannenkoek met de lauwe kaas-preisaus.
-
Vouw dicht zoals een loempia zodat de kaassaus niet meer wegkan.
-
Paneer de rolletjes door ze eerst door de bloem te halen, daarna door de losgeklopte eiwitten en als laatste door het paneermeel.
-
Frituur de pannenkoeken op 180°C in de friteuse.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven