Gefrituurde eitjes met chilipeper, koriander en yoghurt
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de look. Snij de lente-ui en chilipeper in flinterdunne ringetjes. Pluk de takjes koriander.
-
Verhit een flinke geut olijfolie in een pot en verwarm tot 170°C. Breek een ei in een kommetje en laat het in de hete olie glijden. Frituur tot het eiwit gestold is in de hete olie. Haal het ei met een schuimspaan uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier. Bak een 2de eitje en laat de dooier mee krokant bakken.
-
Frituur in dezelfde olie takjes koriander, looksnippers, lente-ui en chilipeper.
-
Schik de eitjes op een bord, schep de yoghurt ernaast en werk af met gefrituurde smaakmakers. Kruid met peper en zout. Druppel er nog wat hete olijfolie over en serveer met versgebakken platbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven