Gefrituurde camembert met salade van rode biet

Gefrituurde camembert met salade van rode biet

Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rasp de gekookte rode biet fijn.

  2. Vang het kookvocht van de rode biet op en laat inkoken tot een stroperig geheel.

  3. Voeg de honing eraan toe en werk af met de olijfolie tot de gewenste dikte van de vinaigrette. Kruid met peper en zout.

  4. Snij de camembert in 8 punten. Breek de eieren en klop ze los. Wentel de camembertpunten in de eieren en vervolgens in het paneermeel. Zet in de koeling tot je ze gaat frituren.

  5. Verwarm het frietvet tot 180°C en frituur hierin de koude camembertpunten tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.

  6. Schik de geraspte rode biet in de schaaltjes. Lepel er de vinaigrette op en schik er de gefruite camembertpunten op. Serveer onmiddellijk.