Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Neem alle restjes bladerdeeg en kneed samen. Laat afkoelen en rol terug fijn uit. Of neem een vers vel bladerdeeg en rol nog wat verder uit.
-
Steek er rondjes uit en besmeer met eidooier.
-
Week het blaadje gelatine in water.
-
Snij de champignons fijn en bak in wat boter. Voeg de room toe en kruid met peper en zout. Laat kort oorkoken.
-
Voeg het uitgeknepen gelatineblaadje toe aan de champignonmengeling en meng goed. Laat volledig afkoelen.
-
Vorm bolletjes van de champignonmengeling.
-
Leg een bolletje vulling in het midden van het bladerdeegrondje.
-
Leg er nog een rondje bladerdeeg over. Duw de randjes mooi dicht en laat goed afkoelen.
-
Frituur de hapjes in een friteuse op 180°C.
-
Serveer op een stokje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven