Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de citroen in Leg een takje tijm en een blaadje laurier op 1 helft. Doe de esdoornsiroop op die helft en leg de andere helft er terug op.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Draai de citroen goed in aluminiumfolie. Steek in de voorverwarmde oven gedurende 30 min.
-
Haal de citroen eruit en richt er de gasbrander op of bak goudgeel in een antikleefpan.
-
Spoel de visfilets goed, dep droog en bestrooi met grof zout en peper.
-
Brand eerst de viskant en daarna de velkant met een gasbrander. Besprenkel met olijfolie en duw de gebakken citroen uit op de vis.
-
Serveer met wat doormidden gesneden radijs, stukken prei en werk af met grof zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven