Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Snij de kippenbillen in 2 en bak kort aan in een pan met boter. Kruid met peper en zout.
-
Schil de aardappelen en snij in Kook de aardappelen net gaar in gezouten water gedurende 10 à 12 min. Giet af en laat goed uitlekken. Laat nog wat uitdampen.
-
Spoel de kerstomaatjes en laat uitlekken.
-
Pel de ui en snij in partjes.
-
Schik de kerstomaatjes en rode uistukken in een ovenschotel.
-
Verdeel de aangebraden kippendelen en gekookte aardappelen erbij.
-
Pel de bol look en verdeel de teentjes over de andere ingrediënten in de schotel.
-
Overgiet rijkelijk met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat gedurende 40 à 50 min roosteren. Check of het kippenvlees gaar is alvorens de schotel uit de oven te halen.
-
Haal de schotel uit de oven en laat 5 min rusten.
-
Verkruimel de feta over de schotel en werk af met muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven