Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de chocolade au bain-marie en laat een beetje afkoelen.
-
Giet de bloem met het bakpoeder, het cacaopoeder, de gemalen koffie en het zout door een zeef en meng.
-
Doe de zachte boter in de mengkom van een keukenrobot en meng met de rietsuiker tot je een zachte mengeling bekomt.
-
Voeg het ei en vanille-extract toe. Mix er als laatste de gesmolten chocolade onder.
-
Zet de keukenrobot op een lage snelheid en voeg ½ van de bloemmengeling, de melk en de andere helft van de bloemmengeling toe. Meng tot een glad deeg.
-
Verdeel het deeg in 2 en wikkel het in vershoudfolie. Laat gedurende 2 uur opstijven in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verdeel elk stuk deeg in 15 bolletjes van 2,5 cm diameter. Rol ze eerst in de bloemsuiker en vervolgens in de suiker met grove korrel.
-
Leg de bolletjes op een bakplaat bedekt met bakpapier. Laat wat ruimte tussen de bolletjes, want tijdens het bakken zullen ze uitlopen tot een koekje.
-
Steek ze ±15 minuten in de oven.
-
Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven