Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kerstomaatjes in 2.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Meng onder de kerstomaatjes en kruid met peper en zout.
-
Kruid de zeebaarsfilets en bak ze krokant op een matig vuur in hete olijfolie.
-
Pel de teentjes look en snij grof. Stoof de spinazie aan in hete boter met de look. Kruid met nootmuskaatnoot, peper en zout.
-
Vinaigrette: mix de azijn met de olijfolie, eidooier en basilicumblaadjes tot een smeuïge vinaigrette. Kruid af met peper, zout en suiker.
-
Serveer de zeebaars op het bord met wat gestoofde spinazie.
-
Verdeel wat kerstomaatjes over de vis en werk af met de basilicumvinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven