Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de lente-ui en snipper fijn.
-
Hak de olijven grof.
-
Kruid de zalmfilets met peper en zout. Bak in een ruime braadpan met antikleeflaag in hete olijfolie, op een matig vuur.
-
Voeg de kerstomaatjes, versnipperde lente-ui en olijven toe en laat zachtjes meestoven.
-
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verdeel de rijst in het midden van de borden. Schik de gebakken zalm erop. Werk af met de gestoofde lente-ui, olijven en kerstomaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven