Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet de aardappelen af en prak fijn.
-
Snij de prei in ringen en spoel grondig. Stoof aan in 2 el boter. Voeg de gestoofde prei toe aan de aardappelen. Meng en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de melk en nog 1 el boter bij de puree. Meng en laat op een zacht vuur opwarmen.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Besprenkel een ovenschotel met olijfolie en leg de zalmfilet hierin. Kruid met peper en zout.
-
Knijp ½ citroen over de zalm en besprenkel met olijfolie.
-
Bak de zalm in de voorverwarmde oven ± 15 min tot de vis gaar is.
-
Serveer de preistoemp met de zalm en salade van jonge slablaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven