Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng 500 ml water met het groentebouillonblokje aan de kook.
-
Giet de kokende groentebouillon over de couscous en laat 10 min zwellen.
-
Voeg 2 el Griekse olijfolie toe en roer de couscous los met een vork. Laat afkoelen.
-
Pel de rode ui en snipper in halve ringen. Spoel de ui in een zeef onder koud stromend water om de smaak te verzachten.
-
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de meeste zaadjes met een koffielepel. Snij het vruchtvlees met schil in fijne blokjes.
-
Snij de tapastomaten in Snij de zwarte olijven in schijfjes.
-
Snipper de munt en platte peterselie fijn.
-
Roer de rode ui, komkommer, tapastomaten, zwarte olijven en groene kruiden onder de couscous. Breng op smaak met zwarte peper en citroensap.
-
Meng de Griekse yoghurt met de lookpasta. Kruid met zwarte peper, zout en enkele druppels citroensap.
-
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan.
-
Bak de tonijnsteaks 2 min aan elke kant zodat ze vanbinnen nog mooi rauw zijn.
-
Serveer de tonijn met de Griekse couscous. Verkruimel de feta erover en lepel er wat Griekse yoghurt bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven