Gebakken sint-jakobsnoten met een slaatje van jonge spinazie en crumble van hazelnoot en sesam
Gluten , Weekdieren , Mosterd , noten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 180°C.
-
Crumble: hak de hazelnoten fijn en snij de ham in fijne stukjes. Meng met 1 eetl. mosterd, het broodkruim en de sesamzaadjes. Giet de olijfolie erdoor tot je een gebonden papje bekomt. Strijk dit dun uit op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak de crumble krokant in de voorverwarmde oven.
-
Kruid de sint-jakobsnoten met peper en zout. Bak ze snel in een hete pan met boter. Een minuut aan beide kanten is voldoende. Sint-jakobsnoten zijn het lekkerst als ze vanbinnen nog een beetje glazig zijn, maar zorg er wel voor dat ze warm zijn.
-
Schik de spinazie op een bordje. Meng voor de dressing, de sojasaus, 1 koffielepen mosterd en de notenolie. Druppel deze over de spinazie en doe hetzelfde met het braadvocht uit de pan.
-
Schik de vruchten tussen de spinazie en werk af met de crumble en een beetje fijngesnipperde bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven