Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de groene takjes van de venkelknollen en hak ze grof.
-
Snij de venkel in fijne reepjes en de pijpajuin in flinterdunne ringetjes.
-
Pel de scampi’s, maar laat het staartstukje zitten. Snij ze in de lengte net niet middendoor en verwijder het darmkanaal.
-
Breng de visbouillon samen met de scampipellen aan de kook. Laat dit trekken en zeef.
-
Stoof de venkelreepjes en pijpajuin beetgaar in hete boter. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Overgiet met pastis en blus met bouillon. Roer de room erdoor en laat even inkoken.
-
Kruid de scampi’s met peper en zout. Bak ze kort in hete boter tot deze mooi roze kleuren.
-
Verdeel de romige venkel over de voorverwarmde borden. Schik de scampi’s erop en werk af met venkelgroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven