Selder , Schaaldieren , Eieren , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ontdooi de erwtjes.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de wortelen, puntpaprika en selder in kleine blokjes. Snij blaadjes en steeltjes van de koriander fijn.
-
Klop de eieren los, kruid met peper en zout en roerbak in arachideolie. Haal uit de pan en hou warm.
-
Pel de scampi’s en kruid met peper en zout. Bak net gaar in arachideolie, haal uit de pan en hou warm.
-
Verwarm de wok, voeg een scheut arachideolie toe en roerbak de uisnippers zacht. Voeg de erwtjes, wortel, selder en puntpaprika toe en roerbak beetgaar. Schep de rijst erdoor, bak mee en kruid met peper.
-
Breng op smaak met sojasaus, sriracha en sesamolie. Schep het ei, de scampi’s en koriander erdoor en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven