Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: meng de honing met het citroensap en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Spoel de wortelen. Schil ze niet. Dep droog en leg 30 min in de marinade.
-
Bak de wortelen beetgaar in een grillpan.
-
Besprenkel een vuurvaste schotel met olijfolie en leg de ricotta omgekeerd in de schotel.
-
Meng de chilivlokken met 2 el olijfolie en giet over de ricotta. Kruid met peper en zout.
-
Bak de ricotta ± 10 min in de oven op 180°C.
-
Serveer de ricotta met de gegrilde wortelen en de halfzongedroogde tomaten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven