Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de chilipepers met zaadjes fijn en meng onder 3 el olijfolie.
-
Pers de look en meng onder de chili-olie.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Leg de ricotta omgekeerd in een ovenschotel en overgiet met de olie.
-
Bak de ricotta ± 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Hak de basilicum grof. Pluk de peterselie en snij grof. Meng de basilicum en peterselie in 2 el olijfolie.
-
Haal de ricotta uit de oven en werk af met de verse kruiden en zongedroogde tomaten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven