Gebakken peertjes met kastanjes en gesmolten geitenkaas
Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukken.
-
Hak de voorgegaarde kastanjes fijn.
-
Hak de voorgegaarde kastanjes fijn.
-
Meng de gesneden peer en de kastanjes. Voeg ze toe aan de gekaramelliseerde boter en laat glazig worden.
-
Bedek de peertjes met een schijfje geitenkaas en laat smelten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven