noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de peren in de lengte middendoor en lepel het klokhuis eruit.
-
Schik de peren in een bakblik en bestrooi ze met kaneelpoeder.
-
Meng de esdoornsiroop met het vanille-extract en bestrijk de peren ermee, hou de rest apart.
-
Bak in 20 minuten zacht in de voorverwarmde oven.
-
Vul met muesli en besprenkel met de rest van de esdoornsiroop. Plaats nog 5 minuten in de oven.
-
Werk af met gehakte walnoten en serveer met Griekse yoghurt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven