Melk , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kneus de looktenen met de zijkant van een chefmes, verwijder de pel en snipper alles fijn.
-
Scheur de oesterzwammen in stukken.
-
Verhit een scheut olie in een ruime koekenpan en bak de oesterzwammen in porties op een hoog vuur zodat ze mooi kunnen kleuren. Schep de oesterzwammen op een bord als ze mooi bruin en zacht zijn.
-
Draai het vuur laag en smelt de boter. Voeg de fijngesnipperde look toe en laat heel rustig zacht worden en karamelliseren.
-
Voeg de sojasaus toe en schep de oesterzwammen terug in de pan. Laat ze al omscheppend doorwarmen.
-
Bestrooi met versgemalen zwarte peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven