Selder en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en wortelen en snij in grove stukken.
-
Snij de bleekselder in grove stukken.
-
Stoom of kook de groenten beetgaar.
-
Doe de gezouten ansjovisfilet met olie, 1 el olijfolie, zeste en sap van de citroen in een pan.
-
Laat de ansjovis in de citroenolie op een zacht vuur smelten.
-
Voeg de beetgare groenten bij de olie en meng.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven