Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look. Schil de aardappelen en snij in stukjes. Kook de aardappelen samen met de look. Giet af en laat drogen op het vuur.
-
Giet de melk en room bij de aardappelen. Voeg de boter toe. Plet alles tot een homogene massa. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Reinig de champignons en snij in stukken. Bak de champignons in hete boter. Kruid met peper en zout.
-
Bak de kabeljauwfilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Schik de puree in het midden van het bord. Leg de kabeljauw erop en verdeel de champignons rond de puree. Werk af met fijngehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven