Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de wortelen, raapjes en courgettes in tonnetjes. Laat een stukje groen aan de wortelen zitten.
-
Snij de asperges schuin af.
-
Blancheer elke groente apart in licht gezouten water. Laat telkens schrikken in ijswater. Dit kan je vooraf doen om dan vlak voor het opdienen de groenten even in kokend water onder te dompelen.
-
Schil de tomaten in 1 lange schil en drapeer de schillen in roosjes.
-
Snij de wortelaanzet en het donkergroene gedeelte van de pijpajuintjes weg zodat je een 10 cm lang stuk overhoudt. Snij bovenaan 5 cm kruiselings in en leg in water met ijsblokjes. Zo bekom je een palmboompje.
-
Snij de citroen in plakjes.
-
Snij de boven- en onderkant van de aardappelen vlak en snij de zijkanten in 7 vlakken tot kasteelaardappelen. Kook ze gaar.
-
Snij de kabeljauw in 4 stukken. Kruid met peper en zout en wentel door de bloem.
-
Verhit een scheutje olie met een klontje boter in een pan en bak de vis hierin gaar.
-
Doe de sjalotjes samen met de wijn in een pannetje en laat inkoken. Snij de koude boter in blokjes. Voeg van het vuur de room bij de sjalotjes. Kruid en monteer met de boter.
-
Schep een spiegel saus op voorverwarmde borden. Schik de vis, aardappelen en warme groenten erop. Werk af met tomatenroosjes, citroen, pijpajuin en een takje dille.
-
Tip: je kan het vruchtvlees van de tomaten en de rest van de pijpajuin fijnsnijden om te verwerken in de garnituur. De courgettetonnetjes kan je eventueel tot waaiers snijden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven