Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de havermout met het bakpoeder en de speculaaskruiden.
-
Klop de eieren los in de amandeldrink met het vanillearoma en de esdoornsiroop.
-
Vet een ovenschaal in met boter.
-
Schep het fruit door de havermout en vul de ovenschaal gelijkmatig.
-
Giet het eimengsel erover en plaats 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet nog 15 min in de oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven