noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruidenpesto: pel het teentje look. Was de kruiden en zwier droog. Pluk de blaadjes. Doe de kruiden met de hazelnoten, look en olijfolie in de blender. Mix tot een homogene pesto. Kruid met peper en zout. Doe de pesto in een spuitzakje.
-
Kook de rijst op een zacht vuur in water met het laurierblaadje, takje tijm en bouillonblokje, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Snij de halloumi in plakjes van 1 cm dik en kruid enkel met peper.(*)
-
Giet de rijst af en laat goed uitlekken.
-
Pel de uien en snij in plakjes. Kruid met citroensap, olijfolie, peper en zout.
-
Bak de halloumi in een pan, ± 2 minuten per zijde, tot hij een mooie bruine korst heeft.
-
Verdeel de rijst over de borden. Schik de gebakken halloumi ernaast. Versier met schijfjes rode ui. Werk af met toefjes gespoten kruidenpesto.
-
(*) Voeg geen zout toe want de kaas is al zout van smaak.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven