Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Was de kerstomaten en dep droog.
-
Leg de kerstomaten in een ovenschotel, besprenkel met olijfolie en kruid met ½ kl zout en ½ kl suiker. Zet 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snij ze in julienne.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Verhit olijfolie in een antikleefpan en roerbak de kippenhaasjes 5 min goudbruin op een matig tot sterk vuur. Haal uit de pan en bewaar apart.
-
Verhit wat extra olijfolie in de pan van de kippenhaasjes. Roerbak de snijbonen met de ui. Haal uit de pan en bewaar apart.
-
Verhit wat extra olijfolie in de antikleefpan en bak de gnocchi op een matig vuur goudbruin en krokant.
-
Roer de snijbonen met ui en kippenhaasjes eronder. Voeg de pesto en room toe. Laat 2 min rustig koken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper basilicum (met steeltjes) fijn en roer onder de gnocchi.
-
Haal van het vuur en werk af met de gekonfijte kerstomaten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven