Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vanillecrème: los het vanillepoeder op in 3 el koude melk. Voeg de rest van de melk en de vanillesuiker toe. Breng al roerend aan de kook. Laat 2 min koken en indikken.
-
Laat de crème afgedekt met plasticfolie 10 min afkoelen in de frigo.
-
Voeg de yoghurt bij de koude crème. Meng alles goed door elkaar.
-
Snij de pruimen in 2 en verwijder de pit.
-
Bak ze kort aan beide kanten aan op de barbecue.
-
Serveer warm met de koude crème en meringues.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven