Gebakken entrecote met asperges en aardappel op zijn Vlaams
Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de entrecote min. 30 min voor het bakken uit de koelkast.
-
Pluk en was de peterselie. Hak alles fijn.
-
Kook de eieren hard in 10 min. Pel de hardgekookte eieren en plet ze.
-
Schil de frietaardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af, laat goed uitlekken en even opdrogen op het vuur.
-
Plet de aardappelen en meng met een klontje boter en wat melk tot puree. Meng de gehakte peterselie en geplette eieren onder de puree.
-
Schil de asperges en snij in kleinere stukken. Bak de aspergestukken beetgaar in boter met 3 el water. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt de boter in een bakpan. Voeg 2 geplette tenen look en 2 takjes tijm toe. Laat rustig opwarmen.
-
Bak de entrecote 3 min aan elke zijde in de hete boter.
-
Haal uit de pan en laat 3 min rusten onder aluminiumfolie.
-
Serveer de entrecote met de puree en asperges. Werk af met caesardressing en wat takjes rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven