Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Haal de camembert uit zijn folie en steek de kaas terug in het doosje.
-
Leg het doosje op een stuk bakpapier in een ovenschaal.
-
Snij een vierkant uit de schil van de kaas, plant er enkele takjes rozemarijn in en strooi de pijnboompitten erover.
-
Bak 10 à 15 min, tot de kaas vloeibaar is.
-
Serveer met vijgenkonfijt en gegrilde plakjes Frans brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven