noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de camembert uit het doosje en verwijder het etiket.
-
Leg wat bakpapier in de onderkant van het doosje en leg de camembert hierop.
-
Snij met een aardappelmesje ruitjes in de bovenkant van de kaas en trek de kaas een beetje open.
-
Bedek de bovenkant van de kaas rijkelijk met de konfijt.
-
Hak de hazelnoten fijn en strooi over de konfijt.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Zet de camembert gedurende ± 15 min in de oven.
-
Haal uit de oven en serveer onmiddellijk met stukjes stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven