Gebakken aardappelen met snijbonen, boerenworst en Franse dressing
Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de zijkanten van de snijbonen weg met een dunschiller en snij in grove stukken.
-
Blancheer de snijbonen in gezouten water. Spoel ze onmiddellijk af onder koud water om hun kleur te behouden.
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in grove plakken.
-
Bak de aardappelen krokant en gaar in veel olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Haal de aardappelen uit de pan en bak in dezelfde pan dikke plakken boerenworst en uiringen in olijfolie.
-
Voeg de gebakken aardappelen en snijbonen bij de boerenworst.
-
Franse dressing: klop de azijn, slaolie en mosterd tot een dressing. Meng 1 el water onder de vinaigrette. Zo blijft de dressing mooi homogeen. Kruid met peper en zout.
-
Giet wat dressing over het gerecht en meng alles onder elkaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven