Gebakken aardappelen met rundsbrochette, pepersaus en groene mayonaise
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in 4. Kook gaar in licht gezouten water.
-
Schil de sjalotten en snipper fijn. Verhit wat boter en bak de sjalot met de peperbollen glazig. Blus met de rundsfond en laat ½ inkoken. Voeg de room toe en laat verder inkoken tot gewenste dikte.
-
Verwijder de uiteindes van de boontjes. Kook 2 min gaar in licht gezouten water. Giet af en spoel koud.
-
Halveer de kerstomaten.
-
Bewaar de boontjes met de kerstomaten, afgedekt met vochtig keukenpapier, in de koelkast.
-
Snipper de peterselie en bieslook fijn. Mix met de pesto door de mayonaise.
-
Bij het serveren
Bestrooi de rundsbrochettes met brochettekruiden. Bak de brochettes gaar in wat boter.
-
Smelt wat boter in een antikleefpan en bak de aardappelen mooi bruin.
-
Warm de pepersaus op. Serveer de gebakken aardappelen met de rundsbrochette, pepersaus en het bonenslaatje. Werk af met de groene mayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven