Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de komkommer en snij in stukken. Snij de kerstomaten in stukjes. Haal de zaadlijsten en pitjes uit de paprika’s en snij in stukjes. Hou van de komkommer en paprika een klein beetje over en snij in kleine blokjes.
-
Doe alles in de blender.
-
Ontpit de kersen en voeg toe in de blender. Mix kort tot een gladde soep.
-
Voeg de rode wijn, olijfolie en tabasco toe. Meng grondig en giet alles door een fijne zeef. Zet minstens 2 uur in de ijskast.
-
Breng net voor het opdienen op smaak met cayennepeper, peper en zout. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe.
-
Giet de gazpacho in glazen.
-
Werk af met een beetje komkommer- en paprikablokjes, koffielepeltje zure room en wat scheutjes.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven