Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de zaadjes van ½ komkommer en doe ze in de blender.
-
Snij de komkommer in staafjes om te garneren.
-
Snij de tomaten grof. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees fijn.
-
Pel de ui en snij grof.
-
Pel en pers de look.
-
Doe de tomaten, ui, paprika, look, olijfolie en azijn in de blender en mix.
-
Roer de gemixte komkommer erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Zet in de koelkast.
-
Hak de peterselieblaadjes fijn.
-
Schenk de soep in glaasjes en zet er een komkommerstaafje in. Bestrooi met peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven