Schaaldieren , Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 2 el dragonblaadjes fijn.
-
Snij de ansjovisjes fijn.
-
Smelt de geklaarde boter op een laag vuur in een klein pannetje.
-
Laat de ansjovis erin smelten, meng citroensap en -rasp erdoor met een mespunt cayennepeper en de fijngesneden dragon.
-
Schep de garnalen in het glazen potje en giet de dragonboter erover.
-
Duw de bovenste garnalen een beetje omlaag zodat er een laagje boter bovenop komt.
-
Plaats minstens 30 min in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven