Allergenen
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Snij de partjes in stukjes. Knijp het sap uit de rest van de pompelmoes en vang op.
-
Meng 3 eetlepels olijfolie en het pompelmoessap tot een emulsie. Kruid met peper en fleur de sel.
-
Verdeel de garnalen over de glaasjes. Voeg de pompelmoesstukjes toe. Besprenkel met de vinaigrette.
-
Werk af met een takje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven