Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rouille: mix de eidooier met de mosterd en azijn voorzichtig met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Pel het teentje look en plet in de mayonaise.
-
Werk af volgens smaak met paprikapoeder en tomatenpuree.
-
Bak de diepgevroren garnaalkroketten op 170°C gedurende 6 à 7 min.
-
Trek de witlofstronk in blaadjes uiteen en schik 2 blaadjes op elk bord. Verdeel er wat rucola over.
-
Laat de garnaalkroketten even uitlekken en leg op het bord. Werk af met een toefje rouille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven