Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg: roer de gist door het lauw water.
-
Meng de broodbloem met olijfolie en gedroogde oregano.
-
Kneed het gistwater eronder of gebruik een keukenrobot.
-
Voeg na 2 min kneden het zout toe en kneed door tot een egaal deeg.
-
Smeer de deegbol in met olijfolie en laat 1 u afgedekt met een propere handdoek rusten op kamertemperatuur.
-
Kneed het deeg opnieuw enkele minuten en rol het uit tot een rechthoek (30 x 22 cm), of een andere gewenste vorm, op een bebloemd werkoppervlak.
-
Leg het deeg in een bakvorm met bakpapier en laat afgedekt 20 min rijzen.
-
Warm de oven voor op 160°C.
-
Bestrijk het deeg met olijfolie en duw met de vingers kuiltjes in het deeg over de volledige oppervlakte.
-
Versier naar wens. Zorg ervoor dat de versiering lichtjes in het deeg geduwd wordt. Kruid met fleur de sel.
-
Bak 45 min in de voorverwarmde oven en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven