Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaal. Spoel de schalen.
-
Pel het sjalotje en de teentjes look. Snij in stukken.
-
Stoof de sjalot, look, schalen, peterselie en tijm aan in een pot met een klontje boter.
-
Voeg de visbouillon, de tomatenpuree en het saffraanpoeder toe. Laat alles gedurende ± 15 minuten goed koken. Mix het geheel en duw door een fijne puntzeef.
-
Breng op smaak met wat cognac, piment d’Espelette en zout.
-
Bak de gamba’s aan in een klontje boter. Kruid met peper en zout.
-
Leg in elk kommetje 4 gebakken gamba’s. Giet de soep erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven