Gamba’s met sinaasappelmierikswortelglaze en gerookt spek
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de gamba’s ontdooien en pel ze.
-
Laat de prikkers ± 20 min weken in water.
-
Prik de gamba’s in de lengte op de satéprikkers. Kruid ze met peper.
-
Meng de confituur met de mierikswortelpasta. Besmeer een schijfje gerookt spek met de mierikswortelconfituur. Draai het schijfje spek rond de gamba.
-
Gril de gamba’s op een matig hete BBQ.
-
Besmeer tussendoor nog eens met de mierikswortelconfituur.
-
Serveer met wat verse limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven