Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vulling:
schil de ui en snipper fijn. Verwarm de olijfolie en bak de ui glazig. Roer de babyspinazie erdoor tot deze gaat slinken. Haal van het vuur.
-
Meng de ricotta met de mascarpone, spinazie, zwarte peper en zout.
-
Galette:
mix de boekweitbloem met de eieren, de melk en het bruiswater tot een glad pannenkoekenbeslag. Laat 30 min afgedekt rusten op kamertemperatuur.
-
Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Smelt wat gezouten boter in een pannenkoekenpan. Giet er wat pannenkoekenbeslag in. Laat mooi drogen aan de bovenzijde en keer de pannenkoek om.
-
Leg enkele lepels spinaziericotta op de pannenkoek.
-
Afwerking:
breek een eitje erboven. Kruid met zwarte peper en een snuifje zout. Vouw de randen van de pannenkoek wat naar binnen.
-
Zet een deksel op de pan en laat 1 min sudderen.
-
Bak op deze manier 4 pannenkoeken en serveer.
-
Werk af met gedroogde tomaatsnippers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven