Galette ricottaspinazie

Galette ricottaspinazie

Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vulling:

    schil de ui en snipper fijn. Verwarm de olijfolie en bak de ui glazig. Roer de babyspinazie erdoor tot deze gaat slinken. Haal van het vuur.

  2. Meng de ricotta met de mascarpone, spinazie, zwarte peper en zout.

  3. Galette:

    mix de boekweitbloem met de eieren, de melk en het bruiswater tot een glad pannenkoekenbeslag. Laat 30 min afgedekt rusten op kamertemperatuur.

  4. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.

  5. Smelt wat gezouten boter in een pannenkoekenpan. Giet er wat pannenkoekenbeslag in. Laat mooi drogen aan de bovenzijde en keer de pannenkoek om.

  6. Leg enkele lepels spinaziericotta op de pannenkoek.

  7. Afwerking:

    breek een eitje erboven. Kruid met zwarte peper en een snuifje zout. Vouw de randen van de pannenkoek wat naar binnen.

  8. Zet een deksel op de pan en laat 1 min sudderen.

  9. Bak op deze manier 4 pannenkoeken en serveer.

  10. Werk af met gedroogde tomaatsnippers.