Selder , Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vulling
Pel de ui en snipper fijn. Schil de wortel en snij in fijne blokjes.
-
Verhit wat olijfolie in een sauspan. Bak het gehakt rul. Voeg de ui toe. Roer de wortelblokjes en spaghettikruiden erdoor. Voeg de tomatenpuree toe en laat al roerend even meebakken. Blus met de tomatensaus en 100 ml water. Laat 15 min sudderen zonder deksel.
-
Galette
Meng de boekweitbloem met de eieren, de melk, het bruiswater en een snuifje zout tot een glad pannenkoekenbeslag. Laat 30 min afgedekt rusten op kamertemperatuur.
-
Smelt wat gezouten boter in een pannenkoekenpan. Giet er wat pannenkoekenbeslag in. Laat mooi drogen aan de bovenzijde en keer de pannenkoek om.
-
Leg enkele eetlepels bolognese op de pannenkoek.
-
Afwerking
Breek een eitje erboven en bestrooi met gemalen kaas. Kruid met zwarte peper en een snuifje zout.
-
Vouw de randen van de pannenkoek naar binnen.
-
Zet een deksel op de pan en laat 1 min sudderen.
-
Bak op deze manier 4 pannenkoeken, werk af met basilicumblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven