Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Galette
Mix de boekweitbloem met 2 eieren, de melk en het bruiswater tot een glad pannenkoekenbeslag.
-
Laat 30 min afgedekt rusten op kamertemperatuur.
-
Salade
Maak de vinaigrette voor de salade: roer het eigeel los met de mosterd en witte wijnazijn. Klop de olijfolie er straalsgewijs bij zodat je een gebonden massa krijgt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Halveer de kerstomaten. Scheur de kropsla in grove stukken. Meng met de rucola en tomaten.
-
Snij de hesp in reepjes.
-
Laat wat gezouten boter smelten in een antikleefpan.
-
Giet wat pannenkoekenbeslag in de pan. Laat mooi drogen aan de bovenzijde en keer de pannenkoek om.
-
Smeer nog wat gezouten boter op het midden van de pannenkoek.
-
Breek er een eitje boven. Kruid met zwarte peper en een snuifje zout en laat het wit van het ei stollen.
-
Bestrooi het wit van het spiegelei en de rest van de pannenkoek met gemalen kaas en stukjes hesp.
-
Vouw de kanten naar binnen tot tegen het eigeel.
-
Maak nog 3 dezelfde pannenkoeken en serveer met de salade.
-
Besprenkel de salade met de dressing. Kruid met zwarte peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven