Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Weekdieren , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Roer 2 el sojasaus door de kip en laat marineren tot gebruik.
-
Pel de ui en look. Snij de ui in halve ringen.
-
Snij het groen van de lente-ui in dunne slierten en snipper het wit fijn.
-
Schil de gember. Snij 3/4 van de gember in fijne julienne (= reepjes).
-
Rasp de look en overige gember fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Scheur de oesterzwammen wat kleiner.
-
Roerbak de kippenblokjes goudbruin in arachideolie. Voeg de look, lente-ui en geraspte gember toe en roer om.
-
Voeg de rode ui, het wit van de lente-ui, de gemberjulienne, de paprika en de oesterzwammen toe. Roerbak gaar.
-
Blus met de kippenbouillon. Roer de suiker, oestersaus en overige sojasaus erdoor. Laat enkele min sudderen.
-
Werk af met het groen van de lente-ui.
-
Lekker met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven