Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: doe de currypasta in een sauspan en roerbak 30 sec. Voeg de rest van de sausingrediënten en 4 el water toe en laat opwarmen.
-
Schil de wortelen en snij in schuine plakjes.
-
Snij de broccoli en bloemkool in roosjes.
-
Snij de courgette in plakjes en borstel de champignons schoon.
-
Steek de groenten afwisselend op prikkers.
-
Leg de prikkers in het stoommandje en plaats in een pot met deksel.
-
Vul de pot met kokend water, tot net onder de groenteprikkers, en dek de pot af.
-
Stoom in 7 à 10 min beetgaar.
-
Serveer met pindasaus en werk af met verse koriander, munt en verkruimelde kroepoek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven