Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de pure chocolade met de boter en het zout in een metalen mengkom en smelt boven een pan met kokend water.
-
Hak ondertussen de studentenhaver in kleinere stukjes.
-
Zet het vuur uit als de chocolade gesmolten is. Voeg al roerend de gecondenseerde melk en gehakte noten toe.
-
Giet het mengsel in een met bakpapier of aluminiumfolie bedekte schaal of bakblik.
-
Bestrooi de bovenkant met wat losse nootjes.
-
Smelt de witte chocolade in een schone metalen mengkom boven een pan met kokend water met een klein beetje room en boter.
-
Giet de witte chocolade over de pure chocoladefudge heen en bestrooi met een extra laagje noten.
-
Laat de fudge een paar uur in de koelkast of vriezer afkoelen en snij dan met een schoon mes in kleine blokjes.
-
Tip: als je de overgebleven fudge in blokjes in de diepvriezer bewaart, heb je er zeker nog 2 tot 3 weken plezier van. Als je er kan afblijven natuurlijk!
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven