Fruitsoepje in Belgische driekleur

Fruitsoepje in Belgische driekleur

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pers de sinaasappelen, roze pompelmoes en limoen.

  2. Giet het vruchtensap in een pan en breng het tegen het kookpunt. Voeg ondertussen de vanillesuiker toe.

  3. Snij de vanillestok open en schraap de zaadjes eruit. Voeg deze samen met de vanillestok toe aan het vruchtensap. Voeg ook een kaneelstok en steranijs toe en als laatste het scheutje limoncello. Roer tot de suiker is opgelost.

  4. Giet het warme sap in een kan en zet in de koelkast om af te koelen.

  5. Schil de ananas en snij in gelijke blokjes. Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en snij in 2.

  6. Schik de verschillende fruitsoorten in een diep bord, zorg voor een mooie kleurmix. Giet het koude vruchtensap over het fruit en serveer onmiddellijk