Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zeef de bloem en meng met het bakpoeder, kaneel, nootmuskaat en suiker in een kom.
-
Klop het ei met de karnemelk op in een andere kom. Giet het karnemelkmengsel bij het bloemmengsel en meng tot een homogeen beslag.
-
Schil de appel, boor het klokhuis uit en snij de appel in schijven van 1 cm. Pel de banaan en snij in de lengte en breedte in Haal de ananas uit het blik en dep droog.
-
Draai het fruit door het beslag. Fruit in het frituurvet en laat uitdruipen. Bestrooi met poedersuiker.
-
Verwarm de chocolade au bain-marie, roer er af en toe in tot ze gesmolten is.
-
Serveer de gefrituurde appel, ananas en banaan met de warme chocoladesaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven