zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het fruit in grote stukken. Laat de schil eraan.
-
Gril de stukken fruit op de barbecue tot ze mooie strepen krijgen.
-
Meng de bruine suiker met de Grand Marnier tot je een siroopje krijgt. Snipper de munt fijn en voeg toe aan de suiker.
-
Leg alle stukken fruit op een met aluminiumfolie beklede bakplaat.
-
Besprenkel het fruit met de Grand Marnier met munt en verwarm het nog even op de barbecue tot het zacht wordt.
-
Tip: lekker met een bolletje ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven